Здравейте,

Преместване в друга група може да направите по всяко време на годината, стига в новожеланата група да има свободно място.

Ако в новожеланата група няма свободни места (на сайта не са обявени такива), не може да се преместите във въпросната група.
За свободни места може да следите https://smgood.bg/zapisvane-za-kursove-i-izvynklasni-deinosti-kym-smg-uchiteli/#grupi_s_mesta

Преместването става по следния начин:

  1. Подавате заявление по електронен път чрез системата на сайта и профила Ви в него, както сте го направили и при предишното записване.
    • Ако не сте правили плащане за същия Модул, тогава трябва да платите в срока за плащане, който е определен за новото Ви заявление за записване.
      Ако има разлика между цената на старата и на новата група, ще доплатите само разликата в сумите, като в "основание" за доплащането посочвате "КИД-номера" на новото заявление за записване.
    • Не извършвате плащания, ако вече сте направили плащане за същия Модул и дължимата сума е същата, като ние ще прихванем суми от въпросното Ви предходно плащане.
  2. Изпращате ни писмо с информация, че сте решили да се преместите, както и номера на заявлението за записване за старата група и номера за новата група.

РЕКЛАМА:

РЕКЛАМА::