(Обновена 05 април 2020г.)

 

Потребителското Ви име е имейл адрес, който е почти същият като този, който използвате за записване на ученик в системата на този сайт, но променен чрез две действия:

 1. преди символа ‘@’ има добавен текста с латински букви:
  за математика “TTM321
  или
  за БЕЛ “TTB721“;
 2. заменен е текстът след символа ‘@’ със “smgood. bg”
 3. имейл адрес, който използвате за записване на ученик в системата на този сайт:
  primer@abv. bg
 4. потребителското Ви име за Тренировъчния тест е:за БЕЛ: primerTTB721@smgood. bg
  или
  за математика: primerTTM321@smgood. bg

Парола, която да използвате за влизане (логване) в системата ни:

1qaz-2wsx

СМГ училите ООД организира ОНЛАЙН провеждане на отложените Тренировъчни тестове по Математика за 3. клас и по Български език и литература за 7. клас .

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната тестовете ще се проведат във виртуална среда на 5 април 2020 година, неделя.

Всички ученици, които бяха записани за отменените дати на провеждане, автоматично са записани и за новата дата.

На имейл адреса, който всеки родител-клиент е използвал при поръчката на съответния Тренировъчен тест и на който е получил код за плащане, родителят-клиент е получил електронно писмо с подробни указания.

Задължително е предварително да се запознаете с условията на провеждане, подробно обяснени в описанието на самия Тренировъчен тест, тук за 3. клас и и тук за 7. клас.

Всеки родител има възможност в срок до края на 04 април да отпише ученика при нежелание да участва в онлайн Тренировъчния тест. Всички права и задължения на страните ще бъдат прекратени, съгласно Общите условия. За да отпишете ученик от Тренировъчния тест, пишете ни тук или на zapisvane@smgood.bg

Достъпване до системата на Microsoft Forms и съответната виртуална изпитна система от условия за провеждане на онлайн Тренировъчен тест, част от Извънкласните дейности – без значение дали чрез Teams акаунт на родителя/ученика и/или Teams акаунт, предоставен от СМГ учители ООД – представляват изразяване на съгласие от страна на родителя и приемане измененията относно начина на провеждане на  Тренировъчния тест, включително и съгласие относно осъществяването му в онлайн форма от страна на СМГ учители ООД, което се приема за надлежно изпълнение на договорните задължения на СМГ учители ООД.